Első alkalommal a barbernél

Barber

Kiskorom óta mindig nagyjából ugyanolyan volt a frizurám. Ugyanaz a fodrász vágta mindig, ráadásul az egész családnak Ő volt a fodrásza, és alapvetően elégedett voltam vele. Azonban pár éve megjelentek ezek a menő frizkók, hogy csík van belenyírva, meg menőn belőve. Amit a celebektől lát az ember, na meg az Instán minden influenszertől. Úgy döntöttem, én is szeretnék ilyet.
Fel is vázoltam a fodrászomnak, hogy milyen hajat szeretnék, de Ő csak húzta a száját, hogy nem praktikus, meg nem olyan jó az amit kitaláltam. Szóval nem lett így belőle semmi, mert nem vállalta, viszont én ezt nem hagytam annyiban.

Éreztem, hogy kell valami változás, így nekiálltam, hogy keresek egy új fodrászt. Biztosra akartam menni, ezért egy igazi barber shopot kerestem végül, ami nem is volt nagyon nehéz. Barber shop Budapesten van jó pár helyen, így hamar rátaláltam egy olyanra, ahol jó referencia képek voltak a weboldalukon. Tényleg olyan frizurákat csinálnak, amilyenre vágytam. Legyen jól felnyírva, és kerüljön bele egy csík is oldalt.
Ez már nem volt akadály egy igazi barbernél. Nem beszéltek le róla, és tényleg olyan is lett, amilyet megálmodtam. És innentől én már csak barberre fogom bízni a hajvágást!

Megosztás