Cégkivonatot a netről!

Cégkivonat

Manapság már egyre több dolog, hivatali ügy is intézhető az interneten. Kezdődött azzal, hogy az ügyfélkapu segítségével már nem kellett mindenért a kormányablakot felkeresni. Egyre több szolgáltatás vált elérhetővé, már a cégek számára is. És ezen a piacon megjelentek magán szolgáltatók is, akik szolgáltatásukkal igyekeznek egyszerűsíteni a cégek életét, ügyintézését is.

A cégkivonat egy olyan dokumentum, ami néha szükséges lehet egy cégnek. Leggyakrabban bankszámla nyitáskor kérnek ilyet, de pályázatok benyújtásánál, vagy bizonyos szerződéskötésekkor is szükség lehet rá.

Ha megfelelő az elektronikus formája a cégkivonatnak, akkor ezt a neten beszerezhetjük. A hiteles cégkivonat letöltés mindössze pár ezer forintba fog kerülni, és pár perc alatt meg is vagyunk a teljes folyamattal. A cégkivonatért fizethetünk bankkártyával, de választhatjuk az átutalásos fizetést is.
Még olcsóbb, ha nem kell hitelesnek lennie a dokumentumnak, ugyanis ilyenkor az e-cégjegyzék oldalról teljesen ingyen lementhetjük vagy kinyomtathatjuk bármely magyart cég cégkivonatát.

Megosztás